• Netherlands
  • Valuta:

★ gratis verzending meer dan £ 200 ★ 30 DAGGELD

Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacy verklaring
Je zult in staat zijn om toegang tot de meeste delen van deze Website zonder te registreren uw gegevens bij ons. Bepaalde delen van deze website zijn alleen toegankelijk voor u als u zich registreert. We kunnen deze voorwaarden te allen tijde herzien door deze te actualiseren. U dient deze website van tijd tot tijd om de dan geldende voorwaarden te beoordelen, omdat zij bindend zijn voor u. Sommige bepalingen van deze voorwaarden kunnen worden vervangen door expliciet aangegeven wettelijke kennisgevingen of voorwaarden die op bepaalde pagina's van deze website. Als u niet wilt geen nieuwe bepalingen en voorwaarden te accepteren nadat we melding hebben gedaan, moet je niet blijven om deze website te gebruiken.

DIVERSE

Je mag niet toewijzen, sublicentie of anderszins overdragen van een van uw rechten onder deze voorwaarden. Indien enige bepaling van deze voorwaarden wordt gevonden door een bevoegde rechtbank ongeldig te zijn, zal de ongeldigheid van die bepaling geen gevolgen voor de geldigheid van de overige bepalingen blijven volledig van kracht zijn. Alleen de partijen bij deze voorwaarden kunnen proberen om ze af te dwingen onder de Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999.

SERVICE TOEGANG

Hoewel wij ernaar streven om ervoor te zorgen dat deze Website is normaal gesproken 24 uur per dag, zullen wij niet aansprakelijk als om welke reden deze website niet beschikbaar is op enig moment of voor een bepaalde periode. De toegang tot deze website kan tijdelijk en zonder kennisgeving worden opgeschort in het geval van een systeemstoring, onderhoud of reparatie of om redenen die buiten onze controle.

REGISTRATIE

1. Om u te registreren op deze website moet je ouder zijn dan achttien jaar.

2. Elke registratie is slechts een enkele gebruiker. We staan ​​niet toe om uw gebruikersnaam en wachtwoord te delen met een andere persoon of met meerdere gebruikers op een netwerk.

3. De verantwoordelijkheid voor de beveiliging van alle wachtwoorden afgegeven ligt bij u en als u weet of vermoedt dat iemand anders uw wachtwoord kent, moet u onmiddellijk contact met ons op.

4. Wij kunnen opschorten of uw registratie onmiddellijk te annuleren naar eigen goeddunken, of als u inbreuk een van uw verplichtingen uit hoofde van deze voorwaarden.

DISCLAIMER

Hoewel wij ernaar streven om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website correct is, weten we niet de juistheid en volledigheid van het materiaal te rechtvaardigen op deze website. We kunnen wijzigingen aanbrengen in het materiaal op deze website, of in de producten en prijzen beschreven in het, op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving. Het materiaal op deze website kan verouderd zijn, en we maken geen verplichting om dergelijk materiaal bij te werken.
Copyright © 2020 www.yllora.com. Powered by Loopschoenen Online
Uw ipadres is: 34.205.93.2     Nike Air Max , Reebok Schoenen Online